Nasıl Çalışacağını Bilmek İster Misin?

Sevgili öğrenciler;

Uzun süredir hasret kaldığınız  okullara kavuştunuz. Okullar, sizin geleceğinizi kendi çabanızla ,öğretmenleriniz ve velilerinizin desteğiyle  şekillendirdiğiniz bilgi istasyonlarıdır.

İyi bir gelecek kurmak için çıktığınız bu yolda okulları; bir aracın yol boyunca yakıt almak, bakım yapmak ya da şoförün kendine vakit ayırıp yenilenmek  için uğradığı  petrol ofislerine benzetebilirsiniz. Okullar hedefinize ulaşmak için uğradığınız bilgi istasyonlarıdır. Şimdi sen karar ver hedefine ulaşmak için bulunduğun bu istasyonda sadece bekleyecek misin, kendini geliştirecek misin?

Kendini geliştirmek istiyorsan , aşağıdaki bülten ilk adımın için harika bir kaynak. O zaman hadi incelemeye başlayalım. :)

Ayrıca okulumuzda "Nasıl çalışacağını biliyor musun?" konulu rehberlik panomuz ,senin için bir ilham kaynağı olacaktır. Buraya da bakmayı unutma.

01.11.2021 293

Dosyayı açmak için  tıklayınız. Nasıl Çalışacağını Bilmek İster misin?